Gde mogu da nađem serije i fimove na nemačkom jeziku? Ovo je jedno od pitanja koje naši polaznici često postavljaju. Samo za vas smo sastavili listu sa komentarima i preporukama. Uživajte i javite nam utiske! 

Ljubav na jezeru 

Za one koji bi želili da gledaju seriju na nemačkom jeziku sa srpskim untertitlom preporuka je serija: “Ljubav na jezeru”. Lena Zander odlazi na jezero Garda u nadi da ce saznati nesto o svojim biološkim roditeljima. Lena upoznaje zgodnog dizajnera jahti i sa njim se upušta u avanturu na kojoj ce saznati i jednu strašnu tajnu… 🙂

Moj put za Nemačku

Odlična serija za nivo A1. Svakodnevne situacije koje će vam pomoći da se što pre i što bolje naviknete na život u Nemačkoj. Serije možete gledati sa i bez titla. Uz svaku epizodu imate i online vežbe.

Učenje nemačkog sa Nikom

Najnovija ponuda za učenje nemačkog jezika. Kratki filmovi sa untertitlom i dodatnim vežbama. Aktuelno, novo i zanimljivo!

Jojo u potrazi za srećom

Telenovela “JoJo sucht das Glück” je namenjena onima koji se nalaze na nivou B1 ili B2. Svaka epizoda traje nekoliko minuta. Jojo dolazi u Nemačku, kako bi studirala i dešavaju joj se razne zanimljive stvari. 🙂 Uz svaku seriju imate i interaktivne vežbe, koje ce vam pomoći da obogatite vokabular i vežbate gramatiku.

[email protected] Deutsch

Ako ste na nivou A2+ ovo moze biti izbor za vas. Ana i Saša žive zajedno, a pored njih stanuje komšija Nik. Iz Amerike dolazi zgodni i bogati Sem i tu nastaje puno razlicitih prica. Seriju mozete gledati sa titlom na nemčkom jeziku. Svaka epizoda traje oko 20 minuta.

Karta za Berlin

Želite da upoznate Nemačku, bogatite svoj vokabular i vežbate gramatiku? Serije “Ticket nach Berlin” su pravi izbor za vas. Potrebni nivo znanja je B1. Serije su bez untertitla, ali postoji u pdf formatu Manuskrit koji mozete čitati.

Deutschlandlabor

Želite da upoznate nemačku kulturu življenja, bogatite svoj vokabular i vežbate gramatiku? Serije “Deutschlandlabor” su pravi izbor za vas. Potrebni nivo znanja je A2. Serije su bez untertitla, ali postoji u pdf formatu Manuskrit koji mozete čitati.

Reklame

Volite zabavne reklame i želite da uz pomoć reklama popravite vestinu razmevanja prilikom slušanja? Ovo je pravo mesto za vas. Upoznajte nemačke proizvode i bogatite svoj rečnik.

Filmovi

Vi ste vec iskusni korisnik nemačkog jezika i voleli biste da gledate filmove u originalu? Ovo je mesto za vas.

Želite još predloga baš po vašem ukusu. Napiši nam u komentaru šta vas zanima i mi ćemo pronaći pravu stvar za vas.

Centar za nemački jezik

HARTWEGER