Za koga je ovaj kurs?

Nemački za lekare!

Govorim dobro nemački jezik, ali mi je neophodna tečna komunikacija stručnim medicinskim terminima.

Kao lekar koji je medicinu završio/la na Balkanu, želim da se zaposlim u Nemačkoj, a potreban mi je sertifikat o položenom B2-C1 nivou (nemački jezika za lekare), da položim aprobaciju i nostrifikujem diplomu.

Želim da uvežbam dijaloge koji se odvijaju u ordinacijama, bolnicama i medicinskim institucijama, kako bih mogao/la da se jasno sporazumem sa pacijentima i kolegama, kao i da pokažem svoje stručno znanje i sposobnost bez jezičkih barijera.

Ukoliko ste ovo vi – BRAVO. Napravili ste još jedan važan korak napred u usavršavanju i ka svom cilju.

Online kurs za lekare

Isprobajte! Zavolećete ovaj kurs.

Kurs je dinamičan i sadrži sve potrebne informacije za savladavanje željenog nivoa.

Hartweger tim

Tražite stručnjake koji dobro poznaju nemački jezik za lekare, razumeju metodologiju učenja, motivaciju, psihologiju i pedagogiju, a uz to odlično vladaju medicinskom terminologijom na maternjem i nemačkom jeziku.

Zvuči kao nemoguća misija, ali nije. U Hartweger Centru smo posle mnogo godina usavršavanja pronašli najbolje za vas i sa ponosom predstavljamo po prvi put na Balkanu „Online kurs B2-C1 za lekare“ koji će prevazići sva vaša očekivanja.

Naši polaznici su naša najbolja preporuka.

Koliko to sve košta?

Cena ovog kursa u Nemačkoj iznosi preko 1000 evra. U Hartweger Centru za nemački jezik kurs dobijate po ceni od 350 evra. Ali to nije kraj!

Mi smo sigurni da će Vas ovaj kurs oduševiti i zato probaj 7 dana potpuno besplatno! Prijavi se odmah!

Nikola Todosijevic

Nikola Todosijevic

Sve pohvale za Hartweger, pre svega odličan program i način na koji se vrši transfer znanja od strane predavača. Pohvale za Andjelu i Maju.🇩🇪👏😁

Aleksandar Spasic

Aleksandar Spasic

Hallo!
Ucenje nemackog na veoma lak i zabavan nacin.
Lehrerinnen Katarina und Andjela cudesno pronalaze nacine da i najteze stvari naucimo lako i, sto mi se posebno dopada, na zabavan nacin.
Vidimo se uskoro ili – Bis bald!

Ivana Mirkovic

Ivana Mirković

Odličan program, odlični uslovi i još bolje profesorke Maja i Sara

Bojan Andrejevic

Bojan Andrejevic

Pre svega su drugari pa tek onda profesori.EKSTRA STE!!!

Dijana Karovic

Dijana Karovic

Najbolja skola sa najboljim profesorima!

Bojana Golubovic

Bojana Golubovic

Za samo tri meseca intenzivnog rada, zajedno smo postigli nešto sto je zvučalo nemoguće-položili ispit B2 na ÖSD institutu. Propricati nov jezik sa takvom lakoćom i sigurnošću definitivno je pokazatelj da je rad sa ovom školicom bio veoma produktivan i zanimljiv! Oduševljena sam ljubaznošću, posvećenosti profesora i željom da se gradivo kroz igre približi i prilagodi učeniku.
Svaka preporuka za ovu školicu! BRAVO!

Nikola Sarkocevic

Nikola Sarkocevic

Ne znam, postoji li bolja rec od savrsenstva, kojom bih mogao da opisem ‘Hartweger’ centar?
Ako postoji, molim da mi neko kaze, rado bih je upotrebio, jer ja za bolju ne znam.
Veliki pozdrav svima u centru, posebno predavacima, kojima zelim sve najbolje u daljem radu i da ostanu tako vedri, veseli i nasmejani, kao sto jesu. 😁

Katarina Kaya

Katarina Kaya

Divni ljudi, spoj mladosti znanja i pozitivne energije, predusretljivi i u isto vreme odlicni predavaci. Svi su mi podjednako dragi i nadam se da ce mi se nakon uspesno obavljenih kurseva otvoriti vrata ka novim zivotnim izazovima. Sve pohvale najboljoj skoli nemackog jezika u nasem regionu. Nepogresiv izbor.

Sanja Vukadinovic

Sanja Vukadinovic

Sve pohvale za skolu, predivne i prijateljski nastrojene predavace, program, apsolutno sve! Jedina skola koja stavlja akcenat na deo nemackog jezika koji ti ide tesko, a da ne zapostavlja sve ostale delove. Posebne pohvale za inovativnost i kreativnost nasih predavaca, kao i za zurkice koje pripremaju! Ne treba zapostaviti ni vredne nagrade koje dodeljuju svake godine srecnim dobitnicima (steta sto nikada nisam bila jedan od njih). Previse lepih uspomena imam, i jos toliko cemo stvoriti!  Udjete u skolu sa zeljom da naucite novi jezik, a kada se osvrnete posle godinu dana, znate i kulture, obicaje, tradiciju te zemlje i steknete puno novih prijatelja! Svima toplo i jedino preporucujem Hartweger skolu nemackog jezika!

Da li upisujete ONLINE kurs?
Ako je Vaš odgovor „DA“, prijavite se na kurs!
Prijavi se!