Kome su namenjeni?

Standardni kursevi su namenjeni svima koji nemaju mnogo vremena tokom nedelje da posvete učenju nemačkog jezika. Ovakvi kursevi Vam nude mogućnost da i pored svih redovnih obaveza na poslu ili u školi dođete do željenog cilja i naučite nemački jezik.

Koliko traju?

Godinu dana je potrebno da se savlada jedan nivo:
A1 nivo se sastoji od dva kursa A1.1 i A1.2.
A2 nivo se sastoji od dva kursa A2.1 i A2.2.
B1 nivo se sastoji od tri kursa B1.1 i B1.2, B1.3.

Koliko koštaju standarni kursevi?

Cena za standardne kurseve za nivo A1 odn. A2 iznosi 37 500 din mesečna rata iznosi 2500 din.

U kojim terminima se održava nastava?

Standarni kursevi podrazumevaju 2 časa nedeljno po 45 minuta. Održavaju se u prepodnevnim ili večernjim terminima, za više informacija nas pozovite ☺

Kada mogu da se upišem?

Upis na kurseve se vrši tokom cele godine.

Kolike su grupe?

Kursevi se odvijaju u manjim grupama od 4 do 8 polaznika. Polaznici se raspoređuju u odgovarajuću grupu na osnovu nivoa poznavanja jezika. Za više informacija o tome šta se pod kojim nivoom podrazumevaposetiti http://www.goethe.de/ins/cs/sr/bel/lrn/stf.html .

Koji materijal se koristi?

Nastava se odvija uz primenu savremenih nastavnih metoda i tehnika i moderne tehnologije. Uz obaveznu literaturu Schritte International koriste se dodatni audio i vizuelni materijali. Provera znanja se vrši dva puta tokom trajanja kursa (testiraju se sve četiri jezičke kompetencije).

Da li na kraju dobijam sertifikat?

Po završetku svakog kursa polaže se završni ispit. Završnim ispitom se proveravaju sve jezičke veštine, a polaznici koji polože ispit dobijaju sertifikat Centra za nemački jezik Hartweger.

Standardni kursevi

  • Trajanje: tokom cele godine
  • Intenzitet: 2 puta nedeljno po 45 minuta