Nemački preko Skype – evo zašto treba da učiš online

Birate školu jezika i razmišljate da li bi vam više odgovaralo da idete u školu ili da imate onlajn časove? Danas vam pomažemo da donesete odluku i delimo s vama 5 prednosti onlajn časova.

5

Štedi vreme i novac

 

Živite u velikom gradu i kada se odlučujete prvo mislite „Samo da mi je sve u blizini!“. Učenje preko Skype omogućava da birate profesora sa kojim ćete raditi, makar se on nalazio i kilometrima daleko. Za sebe odaberete ono što Vama najviše prija.


U duhu modernog vremena

 

Ne volite komunikaciju preko Skype. Lepše Vam je da komunicirate sa nekim lično. Slažem se, ali nam današnjica traži da se priviknemo da komunikaciju tako da ispred nas stoji ekran. Što se pre naviknemo, lakše ćemo hvatati korak sa vremenom.


Učim gde mi je najlepše

 

Prostor utiče na motivaciju. Ukoliko ste na svom „terenu“, tu se osećate najsigrunije i najlepše. Skuvate sebi kafu ili čaj, smestite se u svoj omiljeni kutak u stanu i….čak i nemački ne može biti tada bauk.


Zabavno je

 

Različiti vidovi prezentacija zadovoljavalju različte tipove učenja. Auditivini, vizuleni, haptički – svi tipovi učenja su pokriveni uz pomoć različitih mogućnosti prezentovanja.


Nezavisni i fleksibilni

 

Nebitno da li ste na odmoru, poslovnom putu ili u poseti kod prijatelja. Svojih 60 minuta možete uvek da nađete za sebe. Ukoliko ste napolju možete bez sveske i udžbenika jednostavno 60 minuta da razgovarate sa profesorom i vežbate konverzaciju i već ste uradili nešto veomo važno za sebe i svoju karijeru. Čekamo Vas!

Ako su online časovi vaš izbor, pridružite nam se na:

 
Ako imate pitanje, pišite nam na info@hartweger.rs

Zaprati Hartweger Centar

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

Skorašnji članci