Učenje preko Skype – učenje nemačkog jezika po tvojoj meri!

učenje preko skype

Štedi vreme i novac

Živite u velikom gradu i kada se odlučujete prvo mislite „Samo da mi je sve u blizini!“. Učenje preko Skype omogućava da birate profesora sa kojim ćete raditi, makar se on nalazio i kilometrima daleko. Za sebe odaberete ono što Vama najviše prija.

U duhu modernog vremena

Ne volite komunikaciju preko Skype. Lepše Vam je da komunicirate sa nekim lično. Slažem se, ali nam današnjica traži da se priviknemo da komunikaciju tako da ispred nas stoji ekran. Što se pre naviknemo, lakše ćemo hvatati korak sa vremenom.

Učim gde mi je najlepše

Prostor utiče na motivaciju. Ukoliko ste na svom „terenu“, tu se osećate najsigrunije i najlepše. Skuvate sebi kafu ili čaj, smestite se u svoj omiljeni kutak u stanu i….čak i nemački ne može biti tada bauk.

Zabavno je

Različiti vidovi prezentacija zadovoljavalju različte tipove učenja. Auditivini, vizuleni, haptički – svi tipovi učenja su pokriveni uz pomoć različitih mogućnosti prezentovanja.

Nezavisni i fleksibilni

Nebitno da li ste na odmoru, poslovnom putu ili u poseti kod prijatelja. Svojih 60 minuta možete uvek da nađete za sebe. Ukoliko ste napolju možete bez sveske i udžbenika jednostavno 60 minuta da razgovarate sa profesorom i vežbate konverzaciju i već ste uradili nešto veomo važno za sebe i svoju karijeru. Čekamo Vas!