ONLAJN ČASOVI NEMAČKOG 1:1

Časovi nemačkog po tvojoj meri. Zakaži svoj prvi čas i uveri se u sve prednosti učenja nemačkog jezika preko Skype!

DA LI SE PREPOZNAJEŠ U OVIM REČENICAMA?

 

  • Svake nedelje nađeš bar još dva nova YT kanala za učenje nemačkog ali se ni na jednom ne zadržiš dovoljno dugo da bi nešto i naučio/la

  • Sam(a) učiš nemački već neko vreme, ali nemaš utisak da možeš da primeniš naučeno.

  • Po ko zna koji put krećeš ispočetka, ponoviš sve boje, brojeve, dane i sate, znaš ceo jelovnik napamet, ali ne znaš kako da ove reči povežeš i upotrebiš u rečenici?

  • Već učiš si u grupi, ali te je ovaj način bacio u očaj jer je grupa išla presporo ili prebrzo u odnosu na tvoj nivo znanja?

Časovi nemačkog u Hartweger Centru za učenje nemačkog jezika

A šta bi bilo kada znanje nemačkog uopšte ne bi bilo prepreka ka ostvarenju tvojih ciljeva? Konačno možeš da se preseliš, dobiješ bolji posao, unapređenje… Tvoje je zato da postaviš ciljeve i časovi nemačkog 1:1 su pravo rešenje. 

Samostalno učenje uz pomoć besplatne ponude na internetu je sigurno od koristi, ali ipak fali nešto: GOVOR. Sam(a) sa sobom ne možeš da govoriš nemački. Za to ti je potreban sagovornik. Upravo je to ono na čemu je akcenat na našim kursevima nemačkog jezika preko Skype. GOVOR je veština koja ti je potrebna svakog dana i koju individualni časovi nemačkog mogu još intenzivnije da razviju.

Zaboravi na dosadne udžbenike. Naši časovi nemačkog kažu da je udžbenik u drugom planu.

Uštedećemo ti sate traženja novih kurseva, materijala, YT kanala, iz kojih ćeš učiti sporijim tempom i koji će samo podržati tvoje uverenje da je nemački težak jezik koji nikada nećeš naučiti.

Časovi nemačkog 1:1 su za tebe ako...

Isprobaj! Zavolećeš ovaj kurs. Naši časovi nemačkog su dinamični i sadrže sve potrebne informacije za savladavanje željenog nivoa. Zakaži svoj prvi čas i uveri se u sve prednosti učenja nemačkog jezika preko Skype! Ako ti nije prijatno da učiš u grupi, da se stalno upoređuješ sa drugima i imaš osećaj da ideš sporijim tempom u odnosu na ostale polaznike – čekamo te na individualnim časovima.

Imaš pitanja? Već smo spremili odgovore.

Nastava 1:1 prilagođena je Vašem vremenu, željama i ciljevima. Sa profesorkama se možete dogovarati o terminima svakog narednog časa.

Pripremamo polaznike za ispite, od nas dobijate svu potrebnu literaturu za pripremu ispita u PDF formatu, kao i smernice i savete za polaganje.

Na grupnim kursevima vrši se priprema koja je po smernicama ispita Geteovog instituta, ukoliko želite pripremu za TELC ili OSD u ponudi imamo individualnu pripremu.

Tokom nastave vrši se priprema za ispite i ukoliko profesorka kaže da ste spremni za ispit, nije potrebna dodatna priprema.

Koliko časova je potrebno da se završi jedan nivo, zavisi od Vašeg angažovanja i vremena. Naše iskustvo kaže od 15 do 50 časova. To bismo mogli da Vam kažemo nakon nekoliko časova.

 

  • Naši profesori su zvanični ispitivači za TELC i Geothe ispite. Mi vršimo pripremu za ispite putem grupne i individualne nastave, zvanične ispite ne organizujemo. 

 

Uplata individualnih časova vrši se u paketu od 10 časova unapred na naš račun u Srbiji ili putem bilo koje kartice na našem sajtu(iz Srbije ili inostranstva)

Individualna nastava je prilagođena Vašem vremenu i u dogovoru sa prof. Možete imati časove vikendom.

Nažalost nemamo u ponudi nastavu za decu tog uzrasta. U Hartweger centru individualna nastava i grupni kursevi su za uzrast 16+.

PROČITAJ UTISKE NAŠIH POLAZNIKA

Verujemo da o radu i kvalitetu škole jezika najbolje mogu da govore polaznici kurseva. Evo nekih…

Za samo 3 meseca intenzivnog rada, zajedno smo postigli nešto sto je zvučalo nemoguće - položili ispit B2 na ÖSD institutu. Propričati nov jezik sa takvom lakoćom i sigurnošću definitivno je pokazatelj da je rad sa ovom školicom bio veoma produktivan! Oduševljena sam ljubaznošću profesora i željom da se gradivo kroz igre približi učeniku.
bojana_golubovic-400x400
Bojana Golubović
Sve pohvale za školu, predivne i prijateljski nastrojene predavače, program, apsolutno sve! Jedina škola koja stavlja akcenat na deo nemačkog jezika koji ti ide teško, a da ne zapostavlja sve ostale delove. Previše lepih uspomena imam, i još toliko ćemo stvoriti! Svima toplo i jedino preporučujem Hartweger školu nemačkog jezika!
sanja_vukadinovic-400x399
Sanja Vukadinović
Divni ljudi, spoj mladosti znanja i pozitivne energije, predusretljivi i u isto vreme odlični predavači. Svi su mi podjednako dragi i nadam se da će mi se nakon uspešno obavljenih kurseva otvoriti vrata ka novim životnim izazovima. Sve pohvale najboljoj školi nemačkog jezika u regionu. Hartweger Centar je nepogrešiv izbor!
katarina_kaya-300x300
Katarina Kaya
Ne znam, postoji li bolja reč od savršenstva, kojom bih mogao da opišem ‘Hartweger’ centar? Ako postoji, molim da mi neko kaže, rado bih je upotrebio, jer ja za bolju ne znam. Veliki pozdrav svima u centru, posebno predavačima, kojima želim sve najbolje u daljem radu i da ostanu tako vedri, veseli i nasmejani, kao što jesu.
nikola_sarkocevic-400x400
Nikola Sarkočević

KAKO IZGLEDAJU 1:1 ČASOVI NEMAČKOG?

Časovi nemačkog online sa nastavnikom

KOLIKO KOŠTAJU ČASOVI NEMAČKOG 1:1?

Cena individualnih časova putem Skype je 22evra (2500 dinara) za čas od 60 minuta.