Je l’ vi često čujete ono: ,,Svi pričaju o tome. Ceo grad je čuo da… Znam da me ogovaraju”. A sada i pored svake druge fotografije možete da pročitate – imamo najbolje za vas, najlepša sam pa šta, imam trideset i kusur i svi me žele i sl. 

 

Ja svaki put kada to čujem zamišljam one bake na terasi kako sede i gledaju ko prolazi. Mada mislim da su i bake danas prešle na druge metode, da su i ta terasa ili plot prevaziđeni. Zašto je mene mučila ova tema. Prvo jer mislim da ne postoje svi, i da svi živimo u svom mikrosvetu i da se nama bave samo oni nama bliski (bar želim da verujem u to). U bliske naravno ne ubrajam samo mamu, tatu i užu rodbinu nego i koleginicu i koleginicinog muža i bivšu od mog sadašnjeg i sl. Sve mu to dodje blisko, skoro k’o rod rođeni.

 

Ali realno da li su to svi?  Ja nešto i ne bih rekla. Ali ako vi znate kako se dolazi do SVIH, obavezno mi javite, treba mi za marketing.

Samo najbolje!

Kada smo kod marketinga. Živo me zanima kako vi birate gde ćete npr. da kupite nešto. Npr. hoćete da naručite picu i kucate na netu pica Beograd, i kako se vi odlučujete koju ćete naručiti.

Ja sam pre neki dan kucala izrada sajta i na prvom sajtu koji je izašao piše ,,MI RADIMO NAJBOLJE SAJTOVE” i odmah pomislim – ne, ne ovaj nije za mene. Ovo je logika ,,ja najbolji”, nek crknu dušmani. Teško ćemo se mi sporazumeti.

Ja imam svoju školu jezika i razmišljam da li je najbolja, da li i ja na sajt da stavim NAJBOLJA škola jezika pa nek ide život. I krenula sam ja da pišem, pa se setim, nisu gotovi testovi za grupu sledeće nedelje, nisu mi sve uniforme iste boje, jedna stolica je zrela za tapaciranje. Nađoh ja mojoj školi još 1000 mana koje joj niko nikada ne bi našao.

Najvažnije: Zašto nisam najbolja?

Pomirim se ja sa tim da moja škola nije najbolja (nadam se da nikada neće ni biti) ali sam sigurna da je bolja nego što je bila juče i lošija nego što će biti sutra. Isto želim i vama a i ovima najboljima ☺️.

 

I tebi savetujem da se pre odabira škole jezika dobro raspitaš o svim školama. Uštedeću ti malo vremena. Baci pogled na komentare i ocene na FB i IG profilima Hartweger centra, a ovde možeš da pročitaš i Google recenzije polaznika. Ako imaš bilo kakva pitanja o našim kursevima i individualnim časovima, piši nam na info@hartweger.rs.