KURS NEMAČKOG JEZIKA ONLINE

Ako je znanje nemačkog prepreka ka ostvarenju tvojih ciljeva – više neće biti. Prijavi se što pre i zauzmi svoje mesto.

Možda učiš engleski ali vidiš da je danas neminovno da govoriš nemački zbog posla ili odlaska u Nemačku. Svi ti pričaju kako je mnogo teško naučiti nemački i bojiš se da će svi znati nešto, a ti ništa kada upišeš kurs?

 

Verujem da pokušavaš da učiš nemački ali nikako da progovoriš. Ili znaš nešto iz srednje škole – onoliko koliko je trebalo za dobru ocenu. Svi nastavnici u srednjoj školi su govorili: “Učite moj predmet, trebaće vam”. Od svih predmeta prvo ti je zatrebao nemački jer se znanje engleskog podrazumeva, a znanje drugog jezika je važna prednost pri zaposlenju. 

 

Onda je na red došlo učenje uz pomoć aplikacija, pa čak i YouTube kanala koji su ti pomogli da se podsetiš svega i nije išlo loše. Ali posle mesec dana je sve više nedostajalo motivacije. Nedostajalo je da te nastavnik ispravi kada govoriš ili da komuniciraš uživo sa drugima koji su na tvom nivou, i falilo ti je da uporediš i vidiš da li ima nade za taj tvoj nemački.

KADA BISMO TI REKLI DA TE U HARTWEGER CENTRU ČEKAJU:

 • profesori koji su stručni i uvek dostupni za sva tvoja pitanja
 • jasno postavljeni ciljevi i prikazani metodi kako se dolazi do tih ciljeva
 • fiksni termini časova koje ne možeš da pomeraš i odlažeš
 • ljudi sa kojima ćeš moći da pričaš na nemačkom za vreme i van trajanja kursa
 • male grupe polaznika u kojima je svakome posvećena pažnja tokom celog kursa

možda bi bilo lakše da poveruješ da ono što smatraš nemogućim ipak može da se ostvari i bilo bi ti lakše da doneseš odluku i upišeš kurs bez izgovora i odlaganja.

Kursevi nemačkog jezika se odvijaju u manjim grupama od 4 do 9 polaznika. Polaznici se raspoređuju u odgovarajuću grupu na osnovu nivoa poznavanja nemačkog jezika. 

 

Schritte International NEU, koji se koristi na nastavi, dobijate od nas. Provera znanja se vrši dva puta tokom trajanja kursa nemačkog jezika. Po završetku svakog kursa nemačkog jezika polaže se završni ispit. Završnim ispitom se proveravaju sve jezičke veštine, a polaznici koji polože ispit dobijaju sertifikat Centra za nemački jezik HARTWEGER.

ŠTA JOŠ TREBA DA ZNAŠ PRE NEGO ŠTO UPIŠEŠ KURS NEMAČKOG?

Ako voliš da učiš  u grupi i lakše ti je kada znaš da još neko ima isti problem kao ti, pridruži nam se. Tokom grupnih kurseva odgovaramo na sva pitanja i rešavamo nadoumice. Naš cilj je da iz Hartweger centra poneseš znanje, a ne samo sertifikat. Pošto se nastava odvija online, tvoje je da skuvaš sebi kafu ili čaj, smestiš se u svoj omiljeni kutak u stanu i….čak i nemački ne može biti tada bauk.

PROČITAJ UTISKE NAŠIH POLAZNIKA

Verujemo da o radu i kvalitetu škole jezika najbolje mogu da govore polaznici kurseva. Evo nekih…

Utisci polaznika - kurs nemačkog Hartweger

Ako nikada do sada nisi učio/la nemački, prijavi se za nivo A1.1. Ako već imaš predznanje, piši nam i šaljemo ti test uz pomoć kojeg ćeš saznati od kog nivoa možeš da kreneš. Kada rešiš test, preostaje samo da se prijaviš. Nakon prijave ti se javljamo kako bismo što pre zajedno učili nemački.

KOLIKO IZNOSI CENA GRUPNIH KURSEVA NEMAČKOG?

Cena kursa A1.1. iznosi 130 evra, dok cena svih ostalih kurseva (od A1.2. do B2.2) iznosi 150 evra.

GRUPNI KURS NEMAČKOG
A1.1

130
 • maksimum 9 polaznika u grupi
 • termini: popodnevni/večernji
 • broj termina: 18
 • materijal u PDF uključen u cenu
ZA POČETNIKE

GRUPNI KURS NEMAČKOG
OD A1.2 DO B2.2

150
 • maksimum 9 polaznika u grupi
 • termini: popodnevni/večernji
 • broj termina: 23
 • materijal u PDF uključen u cenu

Imaš pitanje za nas? Već smo spremili odgovore.

Imali smo slučajeve da je naš sertifikat bio dovoljan za dobijanje posla ili  ako Vam treba za amabasadu, ne možete da ga dobiti posle bilo kog kursa, bilo gde u svetu, već samo ako polažete ispit Goethe, Telc ili ÖSD, koji se dodatno zakazuju i plaćaju. Naši kursevi Vas pripremaju za ispite.

Ukoliko je intenzitet kursa 2 puta nedeljno, polunivo u proseku traje od 3 do 3 i po meseca.  Ukoliko je intenzitet 3 puta nedeljno, polunivo traje od 2 do 2 i po meseca.

Naši profesori su zvanični ispitivači za TELC i Goethe ispite. Mi vršimo pripremu za ispite putem grupne i individualne nastave, ali zvanične ispite ne organizujemo. 

Možete nam pisati na info@hartweger.rs kako bismo Vam poslali test i predloge saradnje.

Postoji, ukoliko rezultati testa ne pokazuju jasno od kog nivoa treba da nastavite sa učenjem, možete zakazati besplatne konsultacije sa prof. Iz našeg centra kako bi konverzacijom utvrdila koja ponuda kursa je najbolja za Vas.

Uplatu možete izvršiti na naš dinarski račun ili iz instranstva putem bilo koje kartice na našem sajtu, bez provizije.

Nakon svakog časa dobijate beleške u PDF formatu sa obrađenom nastavnom jedinicom i vokabularom, kao i linkove video zapisa i online vežbanja koja su korišćena tokom časa.

Ne, termini grupnih kurseva su fiksni, ukoliko želite termine prema Vašim ciljevima, željama i vremenu u ponudi imamo nastavu 1:1.

Svaki grupni kurs sastoji se od 2 polunivoa.

 • A1(A1.1 i A1.2),
 • A2(A2.1 i A2.2),
 • B1(B1.1 i B1.2) i
 • B2(B2.1 i B2.2)

Ne bavimo se prodajom udžbenika, naši polaznici dobijaju sav potrebni materijal i fakultativnu literaturu u PDF formatu.

Koristimo Schritte international Neu i Sicher.

Prijavi se na grupne onlajn kurseve nemačkog


Poruka je uspešno poslata.😃

Vrlo brzo ti se javljamo putem mejla.
HVALA!