PLAĆANJE

Plaćanje platnom karticom

Kurseve nemačkog jezika putem onlajn prodavnice moguće je platiti Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina platnim karticama ukoliko su iste odobrene za onlajn plaćanja od strane banke izdavaoca.

Prilikom plaćanja platnom karticom nakon što kupac potvrdi porudžbinu biće usmeren na stranicu banke Intesa na kojoj vrši unos podataka sa platne kartice i obavlja plaćanje, samim tim podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu nijednog trenutka. Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: Broj kartice, Datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

Ukoliko je transakcija uspešno obavljena kupac će biti ponovo usmeren na stranicu www.hartweger.rs sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju neuspešne transakcije kupac će dobiti informaciju o neuspelom plaćanju i moći da pokuša ponovo ili odabere drugi metod plaćanja.Kako bismo vas ohrabrili za ovakav način kupovine uveravamo vas da je 100% siguran i garantovan od strane banke Banca Intesa ad Beograd jer se poverljive informacija prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.