POLOŽI GOETHE B1

Sa Natašom Hartweger i Katarinom Paunović

Da li polagati  za TELC ili Geteov sertifikat? Koji ispit je teži? Koji ispit je priznatiji? Ne postoji jedinstven odgovor na ova pitanja i svako ko ti kaže suprotno nije u pravu. Od tvog cilja i zahteva ambasade i drugih institucija zavisi koji sertifikat će priznati. A poznato je da svaka institucija ima pravo da traži različite sertifikate, bilo da želiš da se zaposliš ili da nastaviš školovanje. Ako ti je potreban baš Geteov sertifikat, onda je Položi GOETHE B1 pravi program za tebe.

 

Kroz ovu onlajn obuku uštedećemo ti vreme koje ćeš potrošiti na prikupljanje informacija koje često nisu proverene. Naš grupni  susret preko Zooma trajaće 90 minuta i posle susreta ti preostaje da se pripremiš na osnovu naših smernica i informacija. Tokom ovog onlajn predavanja, ispričaćemo ti sve što je važno da znaš o ispitu, a na kraju ćeš moći da postaviš pitanja i podeliš svoje utiske. Po ceni jednog časa saznaćeš sve što će ti pomoći da lakše položiš ispit. 

Zašto treba da nam se pridružiš na POLOŽI Goethe B1

Fokus na spremanju ispita

Nema lutanja, pretraživanja i traženja dodatne literature.

Provereni saveti

Ovaj program kreirale su dugogodišnje profesorke nemačkog.

Ušteda vremena

Sve informacije na jednom mestu,
tvoje je samo da naučiš.

Šta te tačno čeka na POLOŽI Goethe B1?

  • sve informacije o ispitu
  • saveti za polaganje
  • teme koje dolaze na ispitu

  • sve o bodovanju ispita
  • savetI za efikasniju pripremu ispita

  • da li imaš dobrog nastavnika ili treba da ga menjaš

  • materijal za pripremu ispita – provežbaj i proveri da li treba još da se spremaš

Pre nego što se prijaviš, važno je da znaš da su predavači – Nataša i Katarina, profesorke nemačkog sa dugogodišnjim iskustvom. Znaju kako ispit izgleda, koje su najčešće greške na ispitu i koje delove i teme treba najviše da spremaš. Od nas nećeš dobiti savete prepisane sa interneta. Nećemo ti prepričavati nešto što smo (na)čule na YouTube-u ili podeliti sa tobom neproverene informacije.

Šta ne treba da očekuješ?

Ne, ovo je radionica koja ti pomaže da nađeš pravi put prilikom pripreme. Ostatak priprema sa svojim nastavnikom ili uz samostalno učenje.

Ako se pripremaš prema našim smernicama, sigurno možeš da položiš.

Sigurno se pitaš koliko POLOŽI Goethe B1 košta...

Tokom ovog onlajn susreta imaćeš priliku da dobiješ tačne informacije i proverene savete. Kada na to dodamo i materijal za vežbu i pripremu, realna cena bi bila barem 100 evra.

 

U Hartweger Centru verujemo da znanje treba da bude dostupno svakome i zato je cena ove radionice samo 15 evra. Važno je da znaš da do kraja godine sigurno nećemo ponovo organizovati sličnu obuku. Iskoristi leto i prijavi se do 18. avgusta.

Nakon 90 minuta onlajn susreta na Zoomu, nećeš morati da tražiš dodatne informacije o Geteovom ispitu B1, već ćeš moći da se potpuno fokusiraš na spremanje ispita. Ova obuka će ti u isto vreme uštedeti i vreme i novac. Pored toga, šanse da ćeš položiti ispit biće mnogo veće – važno je samo da izdvojiš dovoljno vremena za pripremu.

POLOŽI Goethe B1 - PRIPREMA ZA ISPIT

sa Natašom Hartweger i Katarinom Paunović
15
  • trajanje: 90 minuta
  • mesto: Zoom
  • kada: 4. septembar
SAMO 04.09.

PROČITAJ UTISKE NAŠIH POLAZNIKA

Verujemo da o radu i kvalitetu škole jezika najbolje mogu da govore polaznici kurseva. Evo nekih…

Utisci polaznika - kurs nemačkog Hartweger

POLOŽI Gete B1 sa Natašom Hartweger i Katarinom Paunović