Kome su namenjeni?

Poluintezivni kursevi nemačkog jezika su namenjeni svima koji žele da dođu do svog cilja nešto bržim tempom. Vreme koje je potrebno izdvojiti je oko 3 sata nedeljno.

Koliko traju?

Oko 5,5 meseci je potrebno da se savlada jedan nivo:

A1 nivo se sastoji od dva kursa A1.1 i A1.2.
A2 nivo se sastoji od dva kursa A2.1 i A2.2.
B1 nivo se sastoji od tri kursa B1.1 i B1.2.

Koliko koštaju poluintenzivni kursevi nemačkog jezika?

Cena za poluintenzivne kurseve nemačkog jezika za nivo A1 je 24 000 odn. A2 kao i B1 košta 28 000 mesečna rata iznosi 4500 din.

U kojim terminima se održava nastava?

Poluintenzivni kursevi nemačkog jezika podrazumevaju 2 časa nedeljno po 90 minuta. Održavaju se u prepodnevnim ili večernjim terminima, za više informacija nas pozovite

Kada mogu da se upišem?

Upis na kurseve se vrši tokom cele godine.

Kolike su grupe?

Kursevi nemačkog jezika se odvijaju u manjim grupama od 4 do 8 polaznika. Polaznici se raspoređuju u odgovarajuću grupu na osnovu nivoa poznavanja jezika. Za više informacija o tome šta se pod kojim nivoom podrazumeva, posetiti http://www.goethe.de/ins/cs/sr/bel/lrn/stf.html .

Koji materijal se koristi?

Nastava se odvija uz primenu savremenih nastavnih metoda i tehnika i moderne tehnologije. Uz obaveznu literaturu Schritte International koriste se dodatni audio i vizuelni materijali. Provera znanja se vrši dva puta tokom trajanja kursa (testiraju se sve četiri jezičke kompetencije).

Da li na kraju dobijam sertifikat?

Po završetku svakog kursa polaže se završni ispit. Završnim ispitom se proveravaju sve jezičke veštine, a polaznici koji polože ispit dobijaju sertifikat Centra za nemački jezik HARTWEGER.

Ključne informacije:

  • Cena: 4000 din mesečno
  • Trajanje: oko 5,5 meseci za dva kursa
  • Intenzitet: 2 puta nedeljno po 90 min

Poluintezivni

  • Trajanje: oko 5,5 meseci za dva kursa
  • Intenzitet: 2 puta nedeljno po 90 minuta
kursevi nemačkog jezika