PROGOVORI

Zašto da ćutiš ako imaš šta da kažeš? Progovori nemački!

MI ZNAMO KOLIKO DOBRO ZNAŠ NEMAČKI...

Verovatno učiš nemački već neko vreme… znaš ponešto o mnogim gramatičkim pravilima, izgovoru i rečima

Ali… kada konačno skupiš hrabrost da izgovoriš neku reč ili rečenicu, zvučiš kao da koristiš samo mali deo svog znanja nemačkog jezika.


To se dešava zato što je poznavanje jezika i učenje jedna strana medalje, a njegovo spontano korišćenje bez razmišljanja i sklapanje rečenica u trenutku govora sasvim druga.

ZAŠTO NE MOŽEŠ DA PROGOVORIŠ NEMAČKI?

Problem je što većina kurseva podstiče samo usvajanje novih reči i učenje pravila napamet, dok je razmišljanje i povezivanje u drugom planu. Verujemo da i ti znaš da ti 50 novih frazalnih glagola neće mnogo pomoći ako ne znaš da ih upotrebiš pravilno. Osećaćeš se još nesigurnije jer i dalje nećeš znati da govoriš i upotrebiš znanje koje samo stičeš, ali ne primenjuješ.

 

A šta bi bilo ako umesto dodatnog učenja počneš da koristiš reči i gramatiku koju već znaš, ali na drugačiji, pravilniji način? 

Pričanje je skup navika koje stičemo prilikom učenja jezika. Navika o izgovoru. Navika o učenju gramatike. Navika o usvajanju reči. Razmišljanje je takođe jedna od važnih navika: razmišljanje o sebi, vremenu koje ćeš odvojiti za vežbanje, načinu učenja koji ti odgovara, kao i o povezivanju sa drugim ljudima koji uče nemački jezik.

 

Pomak u učenju nemačkog jezika možeš da napraviš samo ako stekneš nove navike koje ti pričinjavaju radost i motivišu te i koje te istovremeno ne navode na to da odustaneš pre nego što počneš da učiš strani jezik. HARTWEGER Centar je spreman da te prati na ovom putu.

 

HARTWEGER centar je okruženje koje će ti pomoći da PROGOVORIŠ nemački jezik i stekneš zdrave i trajne navike pomoću kojih ćeš započeti i voditi svaki razgovor. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu naših profesorki koje će biti uz tebe na ovom putu, moći ćeš da vežbaš (iz)govor bez straha i neprijatnosti. Još važnije, vrlo brzo ćeš primetiti svoj napredak i tako dobiti dodatnu motivaciju da nastaviš istim tempom. HARTWEGER zajednica učenika i profesora je tu da te podrži, da uči zajedno sa tobom, odgovori na sva tvoja pitanja i da se raduje tvom napretku.

UZ "PROGOVORI" SVI ĆE MISLITI DA TI JE NEMAČKI MATERNJI JEZIK

Kada nam se pridružiš na kursu PROGOVORI, očekuju te:

  • zatvorena Fejsbuk grupa putem koje ćeš moći da se povezuješ i razgovaraš sa drugim polaznicima
  • svakog ponedeljka dobijaš materijal koji će te inspirisati i pripremiti za čas
  • svake srede od 20h sat vremena komunikaije u malim grupama
  • feedback od profesorke Hartweger: na čemu treba da radiš, šta je bilo dobro itd.
  • saveti – šta je važno za polaganje ispita

"Kako bi tvoj život izgledao da znaš da govoriš nemački? Ako veruješ da možeš da unaprediš znanje nemačkog bez učenja novih reči, gramatike i pravopisa, PROGOVORI je baš za tebe."

Nataša Hartweger, osnivač Hartweger Centra za učenje nemačkog jezika

ZAŠTO DA UČIŠ BAŠ U HARTWEGER CENTRU...

Učitelji, govornici, dizajneri, inženjeri, naučnici, pisci, preduzetnici, umetnici, menadžeri, kuvari i svi ostali pripadnici naše zajednice koja govori više jezika čekaju da im se pridružiš.

 

U Hartweger centru za učenje nemačkog jezika do sada smo pomogli stotinama učenika da nauče da PROGOVORE nemački i da ga aktivno koriste svakoga dana. Sada čekamo i tebe da nam se pridružiš!

KOLIKO KOŠTA PROGRAM PROGOVORI?

Sav jedinstven sadržaj i podrška koju dobiješ od nas vredi nekoliko stotina evra. Ipak, znamo da je mnogo teško pronaći prostor u kojem možeš da zablistaš i zato želimo da i cena bude pristupačna. 


Po CENI JEDNOG ČASA koju bi platio/la u bilo kojoj školi jezika, učićeš sa nama minimum mesec dana. Pridruži nam se već ovog meseca. Isprobaj! Zavolećeš ovaj kurs.

PROGOVORI NEMAČKI

Časovi konverzacije na nemačkom
30 mesečno
  • Program startuje svakog prvog ponedeljak u mesecu i traje mesec dana.
  • Nakon svakog časa dobijate beleške sa časa i domaći zadatak.
  • Da biste pohađali program potrebno je da budete minimum B1 nivo.
  • Cena programa je 30 evra ili 3600 dinara.
MART

PROGOVORI sa Natašom Hartweger