Serije i filmovi na nemačkom jeziku

Serije i fimovi na nemačkom jeziku pomažu pri učenju. Ali gde da ih nađem? Ovo je jedno od pitanja koje naši polaznici često postavljaju. Samo za vas smo sastavili listu sa komentarima i preporukama. Uživajte i javite nam utiske! 

serije-i-filmovi-na-nemackom
Za one koji bi želili da gledaju seriju na nemačkom jeziku sa srpskim untertitlom preporuka je serija: “Ljubav na jezeru”. Lena Zander odlazi na jezero Garda u nadi da ce saznati nesto o svojim biološkim roditeljima. Lena upoznaje zgodnog dizajnera jahti i sa njim se upušta u avanturu na kojoj ce saznati i jednu strašnu tajnu… 🙂

Odlična serija za nivo A1. Svakodnevne situacije koje će vam pomoći da se što pre i što bolje naviknete na život u Nemačkoj. Serije možete gledati sa i bez titla. Uz svaku epizodu imate i online vežbe.

Najnovija ponuda za učenje nemačkog jezika. Kratki filmovi sa untertitlom i dodatnim vežbama. Aktuelno, novo i zanimljivo!

Telenovela “JoJo sucht das Glück” je namenjena onima koji se nalaze na nivou B1 ili B2. Svaka epizoda traje nekoliko minuta. Jojo dolazi u Nemačku, kako bi studirala i dešavaju joj se razne zanimljive stvari. 🙂 Uz svaku seriju imate i interaktivne vežbe, koje ce vam pomoći da obogatite vokabular i vežbate gramatiku.

Ako ste na nivou A2+ ovo moze biti izbor za vas. Ana i Saša žive zajedno, a pored njih stanuje komšija Nik. Iz Amerike dolazi zgodni i bogati Sem i tu nastaje puno razlicitih prica. Seriju mozete gledati sa titlom na nemčkom jeziku. Svaka epizoda traje oko 20 minuta.

Želite da upoznate Nemačku, bogatite svoj vokabular i vežbate gramatiku? Serije “Ticket nach Berlin” su pravi izbor za vas. Potrebni nivo znanja je B1. Serije su bez untertitla, ali postoji u pdf formatu Manuskrit koji mozete čitati.

Želite da upoznate nemačku kulturu življenja, bogatite svoj vokabular i vežbate gramatiku? Serije “Deutschlandlabor” su pravi izbor za vas. Potrebni nivo znanja je A2. Serije su bez untertitla, ali postoji u pdf formatu Manuskrit koji mozete čitati.

Volite zabavne reklame i želite da uz pomoć reklama popravite vestinu razmevanja prilikom slušanja? Ovo je pravo mesto za vas. Upoznajte nemačke proizvode i bogatite svoj rečnik.

Vi ste vec iskusni korisnik nemačkog jezika i voleli biste da gledate filmove u originalu? Ovo je mesto za vas.

 

Želiš još predloga baš po svom ukusu. Napiši nam u komentaru šta te zanima i mi ćemo pronaći pravu stvar za tebe.

Ako ti je ovaj tekst koristan, pročitaj i: